parallax background
 

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij bieden u een grote verscheidenheid aan multi-functionele zalen, waar u van harte welkom bent voor al uw bruiloften, feesten, recepties, vergaderingen, congressen en overige evenementen. Daarnaast leveren we samen met onze partners verschillende soorten catering en dergelijke diensten!

 

Prachtige zalen voor evenementen in verschillende smaken en kleuren.

Partycentre Luxury heeft op 1 januari 2013 haar deuren geopend en heeft een oude carwash omgetoverd in twee prachtige zalen.

Zalen waar wij u de gelegenheid bieden om samen met uw gasten uw familiefeest te vieren in een sfeervol samenzijn of een bedrijfsfeest in een uitbundige sfeer.

Denk daarbij aan bijvoorbeeld bruiloften, feesten, recepties, vergaderingen en congressen.

Al onze zalen zijn multifunctioneel, zodat de zaal aan al uw wensen voldoet.

Of u nu op zoek bent naar een prachtige zaal om een presentatie voor uw bedrijf te geven, of als u graag een groot feest wilt geven, wij kunnen dit allemaal voor u regelen.

Ook kunnen de zalen aangepast worden naar de grootte van het gezelschap, variërend van tien personen tot meer dan negenhonderd personen!

 

U, uw gasten én het milieu staan bij ons centraal, laten we er samen een feestje van maken!

De klant staat bij ons centraal en klantvriendelijkheid is één van de belangrijkste eigenschappen van ons personeel. Dat u een fijne en gezellige tijd bij ons heeft én dat u met een gelukkig gevoel weer huiswaarts gaat is voor ons het belangrijkst!

We helpen u graag met het organiseren van een top evenement!

Naast het feit dat onze klanten zeer belangrijk voor ons zijn, hebben wij het milieu ook hoog in het vaandel staan.

Partycentre Luxury is heel milieubewust en voorzien van de nieuwste technieken op de gebieden van waterbesparing, recycling en gaan wij heel zorgvuldig om met elektriciteit. Al onze apparatuur is energiezuinig.

 

Een ruim netwerk aan partners kunnen u helpen met het verzorgen van uw perfecte dag / avond.

Door onze professionele en ervaren personeel, plus ons uitgebreid netwerk aan partners kunnen we vrijwel alles voor u regelen. Onze professionele en ervaren weddingsplanners kunnen samen met onze gehele staf uw huwelijk verzorgen en uw dromen laten uitkomen.

Partners zoals bloemisten, limousine verhuurders, decorateurs, beveiligingsbedrijven, kinderentertainment, geluidsspecialisten, banketbakkers en vele anderen kunnen wij u de benodigdheden voor uw feestelijke gebeurtenis altijd tegen het scherpste tarief aanbieden, dit in combinatie met onze professionaliteit en hoge kwaliteit.

 

Professionele keuken op locatie voor catering in verschillende stijlen

Het zalencentrum beschikt over een professionele keuken van waaruit onze chefs met hun gehele staf voor iedere gelegenheid een passend menu kunnen verzorgen, van een eenvoudige lunch, een prachtig verzorgd buffet tot een uitgebreid meergangen diner.

De keuken is niet gelimiteerd aan een bepaald soort eten, we kunnen samen met onze partners catering verzorgen zoals Aziatisch, Spaans, Itiliaans, Marrokaans of gewoon lekker een Hollandse pot. Al u wensen zijn mogelijk!