parallax background
 

Práchtige luxueuze zalen met ruimte voor tien tot duizend man, voor bruiloften, feesten, recepties, vergaderingen, congressen en meer!

 

Multifunctionele zalen voor zakelijke en particuliere doeleinden.

Met ruimte voor ruim duizend man zijn de zalen geschikt voor elk soort evenement.

Er is ook een mogelijkheid voor het scheiden van de zalen, er zijn meerdere ingangen en leveren wij onze diensten aan geïnteresseerde van alle achtergronden en culturen.

Lees meer over ons →
 

Drie opties: Zilver, Diamant & Gecombineerd.

Zilverzaal | 400m2

De Zilver zaal, is door onze architect op een fantastische wijze ingericht met een prachtige hoogglans vloer, aangebrachte decoratie en een schitterende kroonluchter. De zaal wordt betreden via de ingang aan de Californiedreef 16 via een chique lobby.

De dansvloer bevindt zich centraal in de zaal waar met verplaatsbare podiums, feestverlichtingen, confettiblazer of andere sfeer verhogende attributen het centrum van de feestelijkheden zal zijn.Capaciteit van de Zilver zaal is 400 personen. De Zilver zaal beschikt over een eigen keuken, eigen gescheiden toiletgroepen en is toegankelijk voor invaliden.

Diamantzaal | 600m2

De Diamant zaal is ingericht met een schitterende kroonluchter, een prachtige hoogglans vloer en zorgvuldig uitgekozen sfeerverlichting.

De dansvloer bevindt zich centraal in de zaal waar met verplaatsbare podiums, feestverlichting, een confettiblazer of andere sfeer verhogende attributen het centrum van de feestelijkheden zal zijn. De Diamant zaal heeft een capaciteit van 600 personen.

Zilver & Diamant | 1000m2

We kunnen de zalen ook voor u combineren. Dan is de ruimte is geschikt tot 900 personen, uiteraard kunnen onze zalen ook worden gebruikt voor grootschalige vergaderingen, congressen, productpresentaties, modeshows en meer!