FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Californiedreef 16-18, 3565 BL, Utrecht
+31 (0)30 2120759

Skip to Content

Welkom bij Luxury Venues

We zijn toegewijd en bieden persoonlijke benadering en diensten van onevenaarbare kwaliteit voor uw gelegenheid. evenementen. Welkom bij Luxury Venues.

Over Ons

Een centrale locatie, luxueuze uitstraling, goed bereikbaar en inclusief parkeergelegenheden. Voor bruiloften, feesten, recepties, congressen en nog veel meer. Wij hebben diverse zalen voor elk mogelijk denkbare gelegenheid.

Uw gelegenheid organiseren bij Luxury Venues is niet alleen een zaal regelen, maar onze klanten begeleiden wij tot in detail met het regelen van andere diensten. Wij zullen daar altijd eerlijk advies voor geven. Dat alles gebaseerd op jarenlange ervaring. En daarmee houden we uiteraard ook rekening met uw stijl en uw budget.

We zijn bij al onze klanten blij  om met veel passie deel te mogen maken van een speciale gelegenheid. En dat resulteert steeds tot tevreden gasten. Bekijk de video’s met de twee links over de ervaring van een aantal van onze klanten.

                   Klantenervaring Samira en Mohammed                                   Klantenervaring Leonora en Malik

Jaren ervaring
0
Bruiloften
0
Gasten ontvangen
0
Professionals
0

Ons Team & Partners

Luxury Venues is uiteraard niets zonder ons getrainde personeel. Met hun jarenlange professionele ervaring op gebied van hosting, catering en managment creeëren zij de perfecte ervaring voor u en uw gasten. “Perfectie tot in detail”, dat is onze motto en dat is overal te zien. Wij heten u van harte welkom bij Luxury Venues en zullen het een eer vinden om deel te nemen aan uw speciale gelegenheid.
Wil je deel uit maken van dit team, neem contact op!

WERKEN BIJ LUXURY

Onze zalen zijn altijd schoon en technisch up-to-date, dankzij onze gespecialiseerde partners. Wij vinden dat alles perfect moet zijn en daarom werken wij samen met specialisten op elk gebied van evenementorganisatie. Ons partnerarsenaal bestaat onder andere uit de beste cateraars, decorateurs, technici en nog veel meer. Uiteraard is het ook mogelijk bij Luxury Venues om zelf u specialisten in huis te halen. Wij zullen uw diensten altijd van harte welkom heten en perfect begeleiden.

Diensten & Faciliteiten