FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Californiedreef 16-18, 3565 BL, Utrecht
+31 (0)30 2120759

Skip to Content

Zalen & Prijzen

Onze zalen zijn decor voor uw gelegenheid. Ontvang u gasten in weelde en voelbare luxe. Onze zalen zijn uitgerust met moderne techniek en zijn altijd tip top in orde, klaar voor u en uw gasten.

Onze Zalen

Onze kroonjuwelen. Uitgerust met twee gebogen trappen, maar liefst 12 grote kroonluchters en de perfecte afwerking tot in detail, zijn onze zalen het ideale decor voor uw speciale gelegenheid. Luxury Venues beschikt over de grootste Ballrooms en zalen in een centraal punt van Nederland, en bied plaats voor u en al uw gasten.

Daarbij voorzien wij elke soort gelegenheid van alle meubilair en technische ondersteuning, waarmee onze zalen altijd klaar zijn voor uw bruiloft, henna, bedrijfsfeest, studentenfeest, congress, babyshower en nog veel meer.

Naast onze zalen, beschikken wij ook over hoogstaande kleedruimtes en bruidskamers die van alle luxe zijn voorzien: klimaatregeling, luxe koffie- en thee-apparaten, luxe meubilair en nette sanitaire voorzieningen.

Luxury Venues heeft bovendien zeer recent al haar zalen gerenoveerd en blijft continue inventief haar zalen verbeteren om te blijven beschikken van de nieuwste hoogstanden. Daarom verwelkomen wij u met trots. Welkom bij Luxury Venues.

Prijzen en Faciliteiten

Diamant Ballroom

The Prestige Ballroom is onze nieuwe juweel. Hieronder de uitrusting en prijs:

De zaal biedt ruimte voor 300 gasten zittend en 500 gasten staand. Inclusief bruids- en kleedkamer, Wi-Fi, keuken, geluid, AV-apparatuur en lichttechniek en voldoende parkeergelegenheid gratis voor uw gasten.

Prijs op aanvraag
Deze zaal is niet apart te boeken op vrijdag tot en met zondag. Op vrijdag tot en met zondag kunt u alleen beide zalen boeken. ‘The Luxury Ballroom’

The Luxury Ballroom

Bij Luxury Venues is het mogelijk om beide zalen om te toveren tot een majesteuze zaal. Daarmee geniet u van alle faciliteiten uit beide zalen.

Met deze combinatie bieden wij u ruimte voor 700 gasten zittend en tot wel 1000 gasten staand.

Indien gewenst zijn beide zalen te scheiden en kunnen de zalen gescheiden betreed worden.

Prijs op aanvraag

Silver Ballroom

The Diamond Ballroom recentelijk geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. HIeronder de uitrusting en prijs:

De zaal biedt ruimte voor 250 gasten zittend en 400 gasten staand. Inclusief bruids- en kleedkamer, Wi-Fi, keuken, geluid, AV-apparatuur en lichttechniek en voldoende parkeergelegenheid gratis voor uw gasten.

Prijs op aanvraag
Deze zaal is niet apart te boeken op vrijdag tot en met zondag. Op vrijdag tot en met zondag kunt u alleen beide zalen boeken. ‘The Luxury Ballroom’